Loading...
Carnex trpeza
Carnex donirao 1,5 tona proizvoda Banci hrane

Carnex donirao 1,5 tona proizvoda Banci hrane

Kompanija Carnex još jednom pokazala da su društvena odgovornost, solidarnost i pomoć zajednici njene osnovne orijentacije i vrednosti

20.03.2019.

Kompanija Carnex redovno donira svoje prozvode Banci hrane i podržava rad ove neprofitne organizacije čije su aktivnosti usmerene na smanjenje siromaštva, gladi i rasipanja hrane. Zajedno sa ovom donacijom, čija je vrednost 10.000 evra, samo u poslednje dve godine, Carnex je donirao ukupno oko 18 tona svojih prozvoda, u vrednosti oko 90.000 evra, i time je obezbedio bar jedan obrok za više od 190.000 ljudi.
»Zahvalni smo kompaniji Carnex sa kojom odavno imamo saradnju, jer prepoznaje značaj jednog ovako humanog projekta i daje svoj doprinos“, izjavila je prilikom uručenja donacije Radmila Ivetić, predsednica Banke. 

Lider u mesnoj industriji čija je tradicija duga 60 godina, ima isto tako i dugu tradiciju doniranja. »Odgovorno poslovanje i pomoć zajednici jesu naše osnovne orijentacije i vrednosti. Solidarnost, briga prema drugima i okruženju motivišu nas da svojim primerom ukažemo na važnost rešavanja problema u društvu. Kao lideri u mesnoj industriji imamo moralnu obavezu da doprinesemo unapređenju lokalnih zajednica, i da svojim primerom pozovemo i druge kompanije da se uključe u konkretne aktivnosti kao što je donacija Banci hrane,« poručuju iz Carnexa.