Loading...
Carnex trpeza
Ništa bez odlične kampanje!

Ništa bez odlične kampanje!

NIŠTA BEZ NJE!

10.04.2024.

Sa velikim zadovoljstvom vam predstavljamo novu Carnex imidž kampanju – savršeni spoj tradicionalnih vrednosti brenda i savremenog načina života.

Priču o ulozi Carnex proizvoda ispričali smo u serijalu epizoda iz života moderne četvoročlane srpske porodice, koju čine duhoviti i upečatljivi likovi. Oni na šarmantan način prave i rešavaju probleme iz svakodnevnog života, uvek uz pomoć praktičnih i kvalitetnih Carnex proizvoda. U skladu sa našim mentalitetom i navikama, čitav niz nezgodnih situacija naši likovi uspevaju da reše i ulepšaju uz dobar, ukusan zalogaj.

Pod sloganom „Ništa bez nje“ kampanja će zaživeti u TV, OOH i print formatu, kao i na svim relevantnim onlajn platformama. Svaka od priča u serijalu obrađuje zasebnu (ne)zgodu iz porodičnog života i ističe jedan od Carnex proizvoda – paštetu, šunku i Alpsku, dok se u četvrtoj egzekuciji sva tri proizvoda pojavljuju zajedno.

Podsećajući širu javnost na značaj koji Carnex proizvodi već decenijama imaju u porodičnom životu, u toplom i ljudskom tonu Carnex poručuje da će nastaviti da bude oslonac i pratilac zajedničkih trenutaka, uvek spremno odgovarajući na potrebe savremenog života.

O samom Tv spotu bismo mogli da vam kažemo mnogo ali najbolje je da sami pogledate: https://www.youtube.com/watch?v=9FFoiBcj2k0